شناسه خبر: 19021 منتشر شده در مورخ: 1393/5/22 ساعت: 11:05 گروه: فرهنگستان  
آسپرین خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد

آسپرین خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد

   
محققان در آخرین تحقیقات خود دریافتند که مصرف آسپرین از سرطان جلوگیری می‌کند.

به گزارش پام نیوز براساس آخرین تحقیقات، مصرف روزانه آسپرین به‌طور قابل‌توجهی در کاهش خطرات ناشی از مرگ‌ومیر بیماری‌های روده،‌ معده و سرطان مری حایز اهمیت است.  تحقیقات نشان داد که مصرف آسپرین به‌مدت ١٠ سال می‌تواند موارد سرطان روده را حدود ٣٥درصد بهبود بخشد و این بیماری را تا ٤٠درصد کاهش دهد.

 
با توجه به نتایج تحقیقات،‌ میزان سرطان مری و معده تا ٣٠درصد کاهش یافته و میزان مرگ‌ومیر ناشی از این سرطان از ٣٥ به ٥٠درصد کاهش یافته است.  پروفسور «جک کوزیک»، ‌رئیس مرکز پیشگیری از سرطان در دانشگاه کوئین‌مری لندن گفت:‌ این تحقیقات به ما نشان داد که اگر هر شخصی از بین گروه سنی ٥٠ تا ٦٥ سال خوردن آسپرین روزانه را به مدت ١٠ سال آغاز کند، تعداد سرطان، سکته مغزی و حملات قلبی به طور کلی به میزان ٩ درصد در مردان و حدود ٧درصد در زنان کاهش می‌یابد.
منبع: شهروند
 
کلید واژه ها :
آسپرین ، سرطان ، کاهش
طبقه بندی محلی خبر :
کشور : ایران
استان :
شهر :
منطقه :
محله :
نظرات :
نظر شما :
نام
ایمیل
نظر شما
یادداشت و گفتگو
آخرین اخبار
Page Generated in 0/0772 sec