شناسه خبر: 11993 منتشر شده در مورخ: 1392/2/5 ساعت: 16:43 گروه: شهر سالم  
طرز تهیه اشکنه!
شاید فردا اشکنه ای هم در کار نباشد؛

طرز تهیه اشکنه!

   
دستور پخت اشکنه برای کسانی که می خواهند برای آخرین بار از این غذای سالم ایرانی لذت ببرند تقدیم خوانندگان محترم می شود.

احمد توکلی نماینده مردم تهران در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی اخیرا در بیان تذکری در خصوص گرانی‌های اخیر اظهار داشت: حفظ منزلت و جایگاه مجلس وظیفه هیات رئیسه است که این وظیفه باید در عمل و در رفتار هیات رئیسه محترم و مجلس معزز محقق شود و در چنین شرایط حساسی که در آن قرار داریم اگر بخواهیم حرف از موافقتنامه پستی بزنیم به نظرم این جایگاه و منزلت رعایت نمی‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی محلات شهر تهران"پامنیوز"، نماینده مردم تهران با بیان اینکه به واسطه تغییر قیمت ارز کالاهای اساسی گوشت 60 درصد گران شده و روغن نیز 35 درصد افزایش قیمت پیدا کرده است، افزود: این دیگر هرج و مرج بازار ماشین نیست که زندگی روزمره مردم را خراب نکند. مردم گوشت نخورند، حبوبات نخورند؛ اشکنه هم نخورند که یک قاشق روغن می‌خواهد؟

بر همین اساس دستور پخت اشکنه برای کسانی که می خواهند برای آخرین بار از این غذای سالم ایرانی لذت ببرند تقدیم خوانندگان محترم می شود.

مواد لازم :برای دو الی سه نفر

پیاز بزرگ :یک عدد

تخم مرغ :سه عدد

روغن :سه الی چهار قاشق غذاخوری

سیب زمینی متوسط :یک عدد

آرد گندم :یک قاشق غذاخوری سر پر

زردچوبه :یک قاشق چایخوری

 مرزنجوش :یک قاشق غذاخوری سر پر یا شنبلیله خشک :یک قاشق غذاخوری سرخالی

نمک وفلفل :به میزان لازم

طرز تهیه :

یک قابلمه کوچک و با دیواره بلند انتخاب می کنیم  ودر آن پیاز خرد شده را در روغن به طور کامل تفت می دهیم ..وقتی پیاز داغ حاضر شد ،زردچوبه به آن اضافه می کنیم .وحدود یک دقیقه دیگر تفت می دهیم .

طرز تهیه اشکنه!

تا سه چهارم قابلمه را آب جوش می ریزیم .آرد را با حدود نصف استکان آب سرد مخلوط می کنیم وبه قابلمه اضافه می کنیم .و خوب به هم می زنیم تا آرد گلوله گلوله نشه .

 طرز تهیه اشکنه!

بعد سیب زمینی را که پوست کردیم وبه صورت مکعبی ریز خرد کردیم به قابلمه اضافه می کنیم .و در این مرحله نمک وفلفل را هم اضافه می کنیم .بعد در قابلمه را می گذاریم تا حدود نیم ساعت بپزه .

طرز تهیه اشکنه!

حالا حرارت را زیاد می کنیم و می گذاریم محتویات قابلمه خوب بجوشه .بعد تخم مرغ ها را با فاصله دو دقیقه یکی یکی در قابلمه می اندازیم .

طرز تهیه اشکنه!

 حدود ده دقیقه اصلا به آن دست نمی زنیم تا تخم مرغ ها به صورت تک تک کاملا ببنده.

طرز تهیه اشکنه!

در آخر مرزنجوش را اضافه می کنیم و می گذاریم با در بسته حدود پنج دقیقه بجوشه ...

طرز تهیه اشکنه!

مرزنجوش عطر بسیار خوبی داره ولی اگه نتونستید از عطاری ها تهیه بفرمایید به جای آن شنبلیله خشک (با مقدار کمتر )استفاده کنید .(لطفا مرزنجوش را از یک عطاری قابل اعتماد ومعتبر تهیه کنید آخه گاهی بعضی گیاهان دیگه را جای آن عرضه می کنند )

نکته مهم دیگه اینه که در آخر آب اشکنه زیاد نباشه ..اگه قابلمه تون بزرگتر از قابلمه من هست دیگه  تا سه چهارم آن آب جوش لطفا نریزید.

طبقه بندی محلی خبر :
کشور : ایران
استان :
شهر :
منطقه :
محله :
نظرات :
نظر شما :
نام
ایمیل
نظر شما
آخرین اخبار
Page Generated in 0/0423 sec